Hodnocení obchodu

5,0 100 hodnocení
5
98x
4
1x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Marek | 20.9.2021
Naprostá spokojenost. Určitě nakoupím v budoucnu znovu! :)
PS Avatar autora Patricie Svobodová | 15.9.2021
Nejlepší svíčky, které jsem kdy měla. Krásná a poctivá práce, na svíčkách je znát, že jsou dělané s láskou. Doporučuji všemi deseti!
NR Avatar autora Naďa Růžičková | 31.8.2021
Super! určitě doporučuji. Produkty jsou TOP!
JH Avatar autora Jitka Hammerová | 9.8.2021
Objednáno díky recenzi na IT . Za mě krásný výrobek. Moc hezké zpracování. Mohu doporučit všemi deseti.
JZ Avatar autora Jitka Zajícová | 4.8.2021
Za mě nejlepší svíčky co jsem kdy měla,velmi originální desing i vůně.
E Avatar autora Eva | 22.7.2021
Objednávám už po několikáté. Difuzéry mám vyzkoušeny v předsíni, a koupelně….a prostor provoní opravdu hezky… ve větším prostoru vyzkoušeno nemám. Ale i na to se chystám…. :-)
DV Avatar autora Dagmar Veitová | 18.7.2021
????????????super
J Avatar autora Jitka | 14.7.2021
Milá Kim, děkuji za překrásné vůně v hezkém balení, difuzéry i svíčka mě nadchly a přidaný dáreček - vosk do aromalampy s vůní švestky mě okouzlil! ????
V Avatar autora Vlasta | 9.7.2021
Krásné provedení, omamná vůně (dubové dřevo a citrusy), milý dáreček v balíčku , expresní dodání - tedy naprostá spokojenost! Velmi doporučuji :-)
S Avatar autora Sasa | 29.6.2021
Mila domluva, vstřícný přístup, dáreček k nákupu a luxusní produkty. S nákupem jsem velmi spokojena :)
MD Avatar autora Magda Dovhunová | 24.6.2021
Velká spokojenost. Svíčky krásně voní a dlouho vydrží.
KV Avatar autora Klára Vojtěch | 20.6.2021
Velmi spokojená jak s obchodem, rychlé dodání, tak s kvalitou produktů. Hlavně vosky do aromalampy. Konečně jsem našla vůni, která mi vyhovuje.
M Avatar autora Marjeta | 6.6.2021
Krasne balení, krásná vůně všech produktu, velmi rychle a mile jednání. Přiložen dárek, který potěší.Doporučuji na 100%.
Avatar autora Jitka Šitnerová | 24.5.2021
Naprosto úžasná vůně, rychlé a příjemné jednání + milé překvapení. Doporučuji a těším se na další vůně.. ????
KG Avatar autora Katerina Gardner | 23.5.2021
Nádherné
KG Avatar autora Katerina Gardner | 19.5.2021
Naprosto skvěle. Doporučuji si nechat zaslat vzorky (koupila jsem 10ks) a pak si vybrat svou vůni. Z 10 mám 4 oblíbence. Moc doporučuji je perfektní komunikace s obchodem. Velice rychle odesílá objednávky.
RH Avatar autora Radka Hajnová | 18.5.2021
Jsem moc spokojená a těším se na další vůně :)
M Avatar autora Monika | 10.5.2021
Dokonalé po všech stránkách !!!
OV Avatar autora Olga Veselá | 5.5.2021
Krásná vůně v krásné krabičce, rychlé dodání a miilé překvapení.????
MH Avatar autora Monika Heřmanová | 29.4.2021
Rychlé dodání, krásné zabalené, potěšilo mě milé překvapení s osobním vzkazem:-)
Nahoru
100 položek celkem